AcasăVideoclipuri

Mâncare la abur – Ghiduri video ușor de urmărit

Te-ai săturat de aceleași mese plictisitoare vechi? Vrei să mănânci mai sănătos fără a sacrifica gustul? Nu căuta mai departe decât arta de a aburi! Cu acest ghid video pas cu pas, veți învăța cum să pregătiți mese delicios de sănătoase, care vă vor lăsa papilele gustative satisfăcute și corpul să se simtă grozav. Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau un începător în bucătărie, instrucțiunile noastre ușor de urmat și sfaturile experților vă vor face să stăpâniți arta gătirii la abur în cel mai scurt timp. Spune-ți adio mâncărurilor grase și grele și salut mâncărurilor ușoare, aromate, pline de nutrienți. De la legume la fructe de mare la cereale, nu există limită la ceea ce puteți aburi. Deci, de ce să așteptați? Începe-ți călătoria către un stil de viață mai sănătos astăzi cu ghidul nostru cuprinzător pentru aburi.

Beneficiile gătirii la abur

Gătitul alimentelor la abur este o metodă de gătit care implică utilizarea aburului pentru a găti alimentele. Spre deosebire de alte metode de gătit, cum ar fi prăjirea sau grătarul, mâncarea la abur reține mai mulți nutrienți, vitamine și minerale. De asemenea, prepararea la abur păstrează aromele naturale ale alimentelor, făcându-l o alternativă mai sănătoasă și mai gustoasă față de alte metode de gătit. Iată câteva alte beneficii ale gătirii la abur:

Reține nutrienții

Pregătirea alimentelor la aburi este una dintre cele mai bune moduri de a găti alimentele păstrând în același timp nutrienții. Când fierbi alimentele, poți pierde până la 50% din nutrienții ei. Când prăjiți sau prăjiți alimentele, puteți pierde până la 80% din nutrienții. Aburirea alimentelor, pe de altă parte, provoacă doar o pierdere minimă de nutrienți, ceea ce o face cea mai bună metodă de gătit pentru păstrarea valorii nutriționale a alimentelor.

Scade aportul de calorii

Aburirea alimentelor este o modalitate excelentă de a reduce aportul de calorii. Când gătiți mâncarea cu abur, nu este nevoie să folosiți ulei sau grăsime, ceea ce face ca mâncarea să fie mai ușoară și mai sănătoasă. Mâncarea la abur este, de asemenea, mai puțin calorică decât mâncarea prăjită sau la grătar, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru persoanele care încearcă să slăbească sau să mențină o greutate sănătoasă.

Păstrează aromele naturale

Prepararea la abur păstrează aromele naturale ale alimentelor, făcându-le o alternativă mai sănătoasă și mai gustoasă față de alte metode de gătit. Când prăjiți sau prăjiți alimentele, puteți pierde o parte din aromele naturale din cauza temperaturii ridicate și a utilizării uleiului sau grăsimii. Aburirea alimentelor, pe de altă parte, păstrează aromele naturale ale alimentelor, făcându-le o opțiune mai sănătoasă și mai gustoasă.

Promovează digestia

Mâncarea la abur este mai ușor de digerat decât alte tipuri de alimente, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru persoanele cu probleme digestive. Când gătiți mâncarea cu abur, descompuneți fibrele din alimente, făcându-i mai ușor organismului dumneavoastră să digere și să absoarbă nutrienții. Mâncarea aburită este, de asemenea, mai puțin probabil să provoace probleme digestive, cum ar fi balonarea și gazele, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru persoanele cu stomac sensibil.

Versatilitate

Unul dintre cele mai bune lucruri despre gătirea la abur este versatilitatea acesteia. Puteți aburi aproape orice tip de mâncare, inclusiv legume, fructe de mare și cereale. Aburirea este, de asemenea, o modalitate excelentă de a găti alimente în cantități mari, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să pregătească mesele sau să gătească pentru o familie numeroasă.

În concluzie, gătirea alimentelor la aburi este o modalitate excelentă de a găti alimentele păstrând în același timp nutrienții, aromele și bunătatea naturală. Aburirea este, de asemenea, o alternativă mai sănătoasă și mai gustoasă la alte metode de gătit, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să mănânce mai sănătos fără a sacrifica gustul. Cu ghidurile noastre video ușor de urmărit, vei fi aburind ca un profesionist în cel mai scurt timp!

Idei de masă aburite Videoclipuri
Wiener ' s Circle Chicago Style Hot Dog

Wiener Circle Chicago stil Hot Dog ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 356 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pene de murături, aburire, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Veggie Prăjită Hot Dog Hash, Schnitzel, În Stil Wiener, și Hot Dog În Stil Chicago pentru rețete similare.

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare în stil Videoclipuri la abur
Bazele gătirii la abur | Food Network AsiaVizitați pentru orele de spectacol și rețete exclusive! Aburiți legume și pește pentru a face sănătoși, cu conținut scăzut de grăsimi...
Cum să faci o cină la aburi VERIFICAȚI-NE DIETA UNDE UTILIZAM AURATOR PENTRU A PREPARA MÂNRE DELICIOSE, SĂNĂTOARE...
Noțiuni de bază pentru gătit: Cum să aburiți legumele | Laboratorul LaloÎn această următoare parte a noțiunilor de bază despre gătit, trec peste una dintre metodele mele preferate: prepararea la abur. În special, cum să aburiți...
Cum să gătiți legumele la abur - BBC Good FoodAflați cum să aburiți legumele cu videoclipul nostru pas cu pas. Acest proces simplu este o modalitate ușoară de a pregăti legume hrănitoare precum...
Cum să aburiți legumele | Gătiți legumeAflați cum să aburiți legumele. Găsiți mai multe videoclipuri ca acesta gratuit pe site-ul nostru...
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea aburită Videoclipuri