AcasăCarneDim Sum

Gătit Dim Sum - Un ghid excelent pentru carnea la abur

Dim sum este o bucătărie cantoneză populară care a câștigat popularitate pe scară largă în întreaga lume. Cu porțiile sale mici și aromele delicioase, a devenit un produs de bază în multe gospodării. Cu toate acestea, gătitul dim sum poate fi intimidant, mai ales când vine vorba de carne la abur. Prepararea cărnii la aburi poate fi dificilă, deoarece necesită un echilibru delicat de aromă și textură. Dar nu vă temeți, deoarece cu acest ghid excelent pentru carnea aburită, veți putea crea acasă dim sum delicios și suculent în cel mai scurt timp. De la alegerea bucăților potrivite de carne până la stăpânirea procesului de aburire, vom acoperi tot ce trebuie să știți pentru a crea carnea perfectă la abur. Așadar, indiferent dacă ești bucătar experimentat sau începător, pregătește-te să-ți uimești papilele gustative și să-ți impresionezi oaspeții cu noile tale abilități de dim sum.

Mâncăruri populare din carne la abur în Dim Sum

Dim sum este o bucătărie chineză care provine din provincia Guangdong din China. Este o bucătărie populară care s-a răspândit în întreaga lume și este cunoscută pentru porțiile sale mici și aromele delicioase. Aburirea cărnii este una dintre cele mai populare metode de gătit în dim sum. Iată câteva feluri de mâncare populare din carne la abur pe care le puteți găsi în dim sum:

1. Siu Mai

Siu mai este un tip de găluște care se face din carne de porc și creveți. Este un fel de mâncare popular în dim sum și este de obicei servit cu sos de soia sau sos chili. Pentru a face siu mai, veți avea nevoie de carne de porc măcinată, creveți, castane de apă, sos de soia, ulei de susan și împachetări wonton. Cheia pentru a face siu mai delicios este să obțineți echilibrul potrivit de carne și condimente. Vrei să te asiguri că siu mai este suculent și aromat, dar nu prea sărat sau copleșitor.

Pentru a face siu mai, începeți prin a amesteca într-un castron carnea de porc măcinată, creveții, castanele de apă, sosul de soia și uleiul de susan. Luați un ambalaj wonton și puneți o lingură din amestec în centru. Folosește-ți degetele pentru a aduna marginile ambalajului în jurul umpluturii și a crea un efect plisat în partea de sus. Repetați acest proces până când ați epuizat toată umplutura. Se fierbe siu mai la abur într-un aparat de aburi de bambus timp de 8-10 minute sau până când umplutura este gătită.

2. Har Gow

Har Gow este un alt tip popular de găluște care este făcută din creveți. Este o găluște delicată și translucidă care se servește de obicei cu sos de soia sau sos chili. Pentru a face har gow, veți avea nevoie de creveți, lăstari de bambus, ulei de susan, sos de soia, amidon de porumb și ambalaje wonton. Cheia pentru a face un har gow delicios este să obțineți textura potrivită. Vrei ca coaja de găluște să fie subțire și delicată, dar nu prea subțire încât să se rupă când este aburită.

Pentru a face har gow, începeți prin a amesteca într-un castron creveții, lăstarii de bambus, uleiul de susan, sosul de soia și amidonul de porumb. Luați un ambalaj wonton și puneți o lingură din amestec în centru. Folosește-ți degetele pentru a aduna marginile ambalajului în jurul umpluturii și a crea un efect plisat în partea de sus. Repetați acest proces până când ați epuizat toată umplutura. Aburiți har gow într-un aparat de aburi de bambus timp de 6-8 minute sau până când umplutura este gătită.

3. Char Siu Bao

Char siu bao este un tip de chiflă aburită cu care se umplecarne de porc la gratar. Este un fel de mâncare popular în dim sum și este de obicei servit ca gustare sau aperitiv. Pentru a face char siu bao, veți avea nevoie de carne de porc la grătar, făină, drojdie, zahăr, praf de copt și sare. Cheia pentru a face char siu bao delicios este să obțineți textura potrivită pentru chiflă. Vrei ca chifla să fie moale și pufoasă, dar nu prea aluoasă sau densă.

Pentru a face char siu bao, începeți prin a face aluatul. Amestecați făina, drojdia, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron. Adăugați încet apă la amestec și frământați până când aluatul este neted și elastic. Lasam aluatul sa se odihneasca 30 de minute. Împărțiți aluatul în bucăți mici și aplatizați-le cu un sucitor. Așezați o lingură de carne de porc la grătar în centrul fiecărei bucăți de aluat și strângeți marginile în jurul umpluturii. Puneți chiflele într-un aparat de aburi de bambus și fierbeți la abur timp de 8-10 minute sau până când chiflele sunt gătite.

Sfaturi pentru aburirea cărnii

Aburirea cărnii poate fi dificilă, dar cu aceste sfaturi, veți putea crea carne la abur delicioasă și suculentă de fiecare dată:

1. Alegeți bucățile potrivite de carne

Când gătiți carnea la abur, este important să alegeți bucățile potrivite de carne. Vrei să alegi bucăți fragede și suculente, precum burta de porc sau pulpele de pui. Evitați să folosiți bucăți tari de carne, cum ar fi pieptul de vită sau umărul de porc, deoarece acestea vor deveni uscate și dure când sunt fierte la abur.

2. Marinați carnea

Marinarea cărnii înainte de gătirea la abur poate adăuga aromă și umiditate cărnii. Puteți folosi o varietate de marinate, cum ar fi sos de soia, sos de stridii sau sos hoisin. Asigurați-vă că marinați carnea timp de cel puțin 30 de minute înainte de a o prepara la abur.

3. Folosiți un aburi de bambus

Folosirea unui cuptor cu aburi din bambus poate ajuta la reținerea umidității din carne. Aparatul cu aburi din bambus permite aburului să circule în jurul cărnii, ceea ce ajută la gătirea uniformă. Asigurați-vă că aliniați vasul de bambus cu hârtie de pergament sau frunze de salată pentru a preveni lipirea cărnii de aburi.

4. Nu gătiți prea mult carnea

Gătirea excesivă a cărnii poate face ca aceasta să devină uscată și dură. Asigurați-vă că verificați în mod regulat carnea și scoateți-o din cuptorul cu abur după ce este gătită. Puteți utiliza un termometru pentru carne pentru a verifica temperatura internă a cărnii. Carnea de porc trebuie gătită la o temperatură internă de 145 ° F, în timp ce puiul trebuie gătit la o temperatură internă de 165 ° F.

Concluzie

Aburirea cărnii este o metodă populară de gătit în dim sum și, cu acest ghid, veți putea crea preparate delicioase și suculente din carne la abur acasă. Amintiți-vă să alegeți bucățile potrivite de carne, să marinați carnea, să folosiți un cuptor cu aburi de bambus și să nu gătiți prea mult carnea. Cu aceste sfaturi, îți vei putea impresiona oaspeții cu noile tale abilități de dim sum.

Idei de masă aburite Dim Sum
Salată De Broccoli În Stil Chinezesc

Salata de Broccoli în stil chinezesc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 385 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, oțet distilat, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Dim Sum Stil Gai-Lan (Broccoli Chinezesc), Salată de legume și Tofu mărunțită în stil chinezesc, și Salată De Broccoli În Stil Sudic pentru rețete similare.

Autocolante Pentru Oală De Porc

Autocolante oală de porc ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 19 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 74 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. 85 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați acompaniamente: Dim sum dipper și merișor-glazură teriyaki, piper, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Autocolante Pentru Oală De Porc, Autocolante Pentru Oală De Porc, și Autocolante pentru oală de porc și creveți pentru rețete similare.

Gratar Baconloaf Chifle

Reteta chifle Baconloaf gratar ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 468 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmetul panko, ouăle, brânza Cheddar îmbătrânită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Chifle De Porc La Grătar – Dim Sum, Chifle de hamburger fără Gluten slab (ca un chifle!), și Chifle? Rolls? Brioșe? Pâine Mașină De Mere Mic Dejun Chifle Briose pentru rețete similare.

Siu Mai sau Siomai (găluște Dim Sum)

Siu Mai sau Siomai (găluște Dim Sum) ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 416 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare, carne de vită măcinată, castan de apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi învelișurile de găluște, puteți urma acest fel principal cu Mini plăcinte cu mere în ambalaje Wonton ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Siomai, Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, și Găluște pentru rețete similare.

Carne De Pui Dim Sum

Rețeta de carne de pui Dim Sum ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, ulei de susan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui-Chiftele Yakitori, Carne De Pui Bento, și BBQ pui Chiftele cursoare pentru rețete similare.

Salată De Broccoli În Stil Chinezesc

Salata de Broccoli în stil chinezesc este o rețetă chineză care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 244 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dim Sum Style Gai-Lan (Broccoli Chinezesc), Salată de legume și Tofu mărunțite în stil chinezesc, și Salată De Broccoli În Stil Sudic.

Dovlecei În Stil Chinezesc

Dovlecelul în stil chinezesc este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de semințe de susan, sos de soia, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dim Sum Style Gai-Lan (Broccoli Chinezesc), Scoici În Stil Chinezesc, și Coaste în stil chinezesc.

Fursecuri Cu Migdale (Soi Dim Sum)

Rețeta cookie-uri de migdale (soi Dim Sum) este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă face 48 de porții cu 79 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 76 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, scurtarea legumelor, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre foarte accesibil. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Dim Sum, Carne De Porc Dim Sum, și Carne De Porc Dim Sum.

Biscuiți cu zahăr sigur

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate la colecția dvs., Surefire Sugar Cookies ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest desert are 374 de calorii , 3 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați stropi colorate, aluat de prăjituri cu zahăr, fulgi de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Surefire Siu Mai - Dim Sum , Amish Sugar Cookies (Crisp Sugar Cookies) și Cranberry Sugar Free Chewy Sugar Cookies with Fistics .

Salapow, chifle cu aburi, Dia Bao sau Dim Sum

Rețeta Salapow, chifle cu aburi, Dia Bao sau Dim Sum ar putea satisface pofta ta chineză în jur 1 oră și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 53 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cum să aburi și să mănânci o anghinare, Coc Cu Abur Integral, și Rapid Asiatice Abur.

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare în stil Dim Sum la abur
🤫 Un restaurant Dim Sum Secret #ShortsCum își fac restaurantele dim sum carnea să arate atât de gustoasă și atrăgătoare? Tata Lau descoperă secretul! Faci asta la...
Steam Up: A Feast of Dim Sum - Cum să jucați și să jucați (ediție de lux)A fost odată ca niciodată în Orientul Îndepărtat, în adâncul munților unui tărâm mitic, a fost un restaurant Dim Sum de renume mondial de...
Steam Up: A Feast of Dim Sum - Unboxing (ediție de lux)A fost odată ca niciodată în Orientul Îndepărtat, în adâncul munților unui tărâm mitic, era un restaurant Dim Sum de renume mondial de...
Ghid pentru începători pentru prepararea găluștelor • GustoaseSă aflăm cum să facem găluște ca un profesionist! Urmărește Nom Life pe Instagram: Urmărește Nom...
Pui Momos/găluște la abur de la Tiffin box | Carne tocata Reteta Dim SumSalutare gurmanzi..... reteta de astazi este Momos de pui la abur/Galuste by Tiffin box | Carne tocată Dim Sum Rețetă Ingrediente: 1.
Sfaturi și trucuri pentru mesele aburite Dim Sum
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea aburită Dim Sum