AcasăCarne

Rețete de carne aburită pentru toți prietenii și familia

Există atât de multe rețete grozave de carne la abur pe care ar trebui să încerci să le gătești! Iată ghidul nostru pentru multe clasice, inclusiv burtă de porc aburită, carne de porc chinezească și găluște cu creveți. Această metodă tradițională de gătit este grozavă de încercat acasă și vă permite să vă extindeți repertoriul de feluri de mâncare pe care le serviți.

Diferite tipuri de carne care pot fi aburite

Înainte de a ne aprofunda în rețete, să aruncăm o privire asupra diferitelor tipuri de carne care pot fi aburite. Una dintre cele mai populare cărnuri la abur este puiul. Pieptul de pui, pulpele și aripioarele funcționează bine într-un coș de aburi. O altă opțiune grozavă este peștele. Aburirea peștelui ajută la păstrarea aromei și texturii sale delicate. De asemenea, puteți fierbe carne de porc, vită și chiar miel.

Reteta de pui la abur

Puiul la abur este un fel de mâncare clasic, ușor de făcut și întotdeauna pe placul mulțimii. Pentru a face pui la abur, veți avea nevoie de piept de pui dezosat și fără piele, ghimbir, usturoi, sos de soia și ceapă verde. Începeți prin a marina puiul în sos de soia, ghimbir și usturoi timp de cel puțin o oră. Apoi, puneți puiul într-un coș de aburi și gătiți la abur timp de aproximativ 15 minute sau până când este fiert. Acoperiți cu ceapă verde tocată înainte de servire.

Reteta de peste la abur

Peștele la abur este o masă sănătoasă și delicioasă, perfectă pentru o cină de noapte. Pentru a face pește la abur, veți avea nevoie de un file de pește alb preferat, cum ar fi cod sau halibut, ghimbir, usturoi, sos de soia și ceapă verde. Începeți prin a asezona peștele cu ghimbir și usturoi, apoi puneți-l într-un coș de aburi și fierbeți la abur timp de aproximativ 10-12 minute, sau până când este fiert. Acoperiți cu sos de soia și ceapă verde tocată înainte de servire.

Reteta de porc la abur

Carnea de porc este o carne grozavă pentru abur deoarece este fragedă și aromată. Pentru a face carne de porc aburită, veți avea nevoie de burtă de porc, ghimbir, usturoi, sos de soia și anason stelat. Începeți prin a marina burta de porc în sosul de soia, ghimbir, usturoi și anason stelat timp de cel puțin o oră. Apoi, puneți burta de porc într-un coș de aburi și gătiți la abur timp de aproximativ 45 de minute sau până când este gătită. Se feliază înainte de servire.

Reteta de vita la abur

Carnea de vită la abur este un favorit chinezesc, delicios și ușor de făcut. Pentru a face carne de vită aburită, veți avea nevoie de friptură de flanc, ghimbir, usturoi, sos de soia și ulei de susan. Începeți prin a marina carnea de vită în sosul de soia, ghimbir, usturoi și ulei de susan timp de cel puțin o oră. Apoi, puneți carnea de vită într-un coș de aburi și gătiți la abur timp de aproximativ 20 de minute sau până când este gătită. Se feliază înainte de servire.

Reteta de miel la abur

Mielul la abur este un mod aromat și sănătos de a savura această carne. Pentru a face carne de miel la abur, veți avea nevoie de cotlete de miel, usturoi, rozmarin și suc de lămâie. Începeți prin a asezona cotletele de miel cu usturoi, rozmarin și suc de lămâie, apoi puneți-le într-un coș de aburi și fierbeți-le la abur timp de aproximativ 15 minute sau până când sunt gătite. Serviți cu o garnitură de legume pentru o masă completă.

În concluzie, carnea la aburi este o modalitate excelentă de a pregăti mâncăruri sănătoase și delicioase pentru familia și prietenii tăi. Indiferent dacă gătiți pui, pește, porc, vită sau miel, există o mulțime de rețete de carne la abur din care puteți alege. Așa că de ce să nu încerci și să vezi cât de ușor este să gătești o masă gustoasă pe care toată lumea o va iubi?

Idei de masă aburite Carne
Wiener ' s Circle Chicago Style Hot Dog

Wiener Circle Chicago stil Hot Dog ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 356 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pene de murături, aburire, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Veggie Prăjită Hot Dog Hash, Schnitzel, În Stil Wiener, și Hot Dog În Stil Chicago pentru rețete similare.

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare în stil Carne la abur
RETETA CARNE DE VID LA ABUR!!
Rulada de carne la abur din 1930 - Emisiune de carte vecheRula cu carne la abur din anii 1930 - Emisiune veche de carte de bucate Astăzi, la emisiunea de carte veche Glen And Friends, aruncăm o privire la o sută de...
AM ARBIT Fripturi în CEAAI DE LĂMĂIE și asta s-a întâmplat!Mulțumesc Dalstrong pentru sponsorizarea acestui videoclip! Ia noile tale cuțite preferate aici:...
Namkeen Gosht în oala sub presiune, carne sărată în oala sub presiune English SubsNamkeen Gosht este una dintre cele mai apreciate rețete din Pakistan și este, de asemenea, ca de mulți din întreaga lume. Astăzi am adus asta...
Sfaturi și trucuri pentru mesele aburite Carne
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea aburită Carne